FaciliteitenStrandplevier Suites beschikt over veel faciliteiten zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf op Texel.

 

Wellness

Kom tot rust in onze wellnessruimte. Heerlijk na een lange strandwandeling of drukke dag even ontspannen, dat kan in de sauna of onder de zonnebank.
Sauna en zonnebank
De sauna en zonnebank vindt u in de wellnessruimte, deze ligt op de begane grond van het complex. Het gebruik van de sauna gaat op afspraak, u kunt deze maken bij de receptie, voor de sleutel van de sauna wordt een borg gevraagd. De zonnebank is vrij toegankelijk.

Parkeren

Strandplevier Suites beschikt over een ruime parkeergelegenheid. De parkeergelegenheid is deels overdekt, afgesloten en voor u als gast geheel gratis te gebruiken. Vanuit de parkeergelegenheid heeft u direct toegang tot de centrale hal van het complex.

Fietsenstalling

U kunt uw fiets veilig en gratis stallen in onze overdekte fietsenstalling. Vanuit de fietsenstalling kunt u de centrale hal van het complex bereiken.

WiFi

Alle suites beschikken over een eigen gratis WiFi-punt. Zo heeft u altijd optimaal bereik. Het wachtwoord van uw eigen WiFi-punt vindt u in de informatiemap in uw suite.

Lift

Heeft u moeite met traplopen of veel bagage mee? Alle etages van Strandplevier Suites zijn bereikbaar met een lift. Zo komt u eenvoudig van en naar uw suite.

Ontbijtbuffet

Wilt u genieten van een heerlijk vers ontbijt tijdens uw vakantie? Als gast kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet in de ontbijtruimte naast de receptie. Het uitgebreide buffet bestaat uit verse koffie, thee, vruchtensappen, zuivelproducten, diverse soorten kaas, vleeswaren, zoetigheden en uiteraard heerlijke broodjes van onze eigen Texelse bakker.
Het ontbijtbuffet wordt ’s morgens geserveerd van 09.00 tot 10.00 uur op reservering. De kosten bedragen € 10,- per persoon.
Tijdens uw boeking kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van het ontbijtbuffet.

Hand- en keukendoekenpakket

U kunt bij uw boeking ook handdoeken en keukendoeken reserveren. Het handdoeken- en keukendoekenpakket ligt dan voor u klaar bij aankomst.

Zwemmen

Gasten van Strandplevier Suites kunnen gratis zwemmen bij zwembad Calluna. U kunt hiervoor een ticket halen bij onze receptie.

Tennis

Wilt u graag tennissen dan is dat mogelijk bij zwembad Calluna. U kunt bij de servicebalie, links van de receptie van Calluna, een baan reserveren.
De kosten hiervoor zijn € 12,50 per uur.