Ligging


Ligging

Strandplevier Suites is gelegen in het centrum van De Koog, de badplaats van Waddeneiland Texel. Door deze unieke ligging heeft u alles binnen handbereik. Het strand en de zee liggen op slechts 500 meter afstand, ook het bos en de duinen liggen op loopafstand. Ontdek het echte Texelse vakantiegevoel. Niets moet, alles mag. Of u nu wilt genieten van het strand of juist kilometers wilt fietsen, het kan allemaal. Strandplevier Suites is het perfecte startpunt om Texel te ontdekken!

De Koog

In De Koog zijn veel leuke winkels, gezellige terrassen en diverse restaurants. Er heerst een echte vakantiesfeer. ‘s Zomers is er elke dinsdag een gezellig braderie. Maar ook in de winter is het dorp sfeervol en kunt u bijvoorbeeld op Kerstavond met de lokale bevolking
kerstliederen zingen onder de grote kerstboom op het dorpsplein.

Bij aankomst in onze suites ontvangt u het magazine De Koog Info, met allerlei informatie over het dorp en activiteiten. Uiteraard geven wij u ook graag tips over wat u kunt doen tijdens uw verblijf op Texel.

Bereikbaarheid

Strandplevier Suites is, door de centrale ligging, eenvoudig bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.
Met de auto
Komt u met de auto naar Texel? Dan rijdt u vanaf de veerboot rechtdoor over de Pontweg richting De Koog. Zodra u De Koog inrijdt ziet u aan uw rechterhand Strandplevier Suites liggen. Nadat u bij de receptie heeft ingecheckt ontvangt u de sleutels, die tevens toegang verschaffen tot uw gratis parkeerplaats.

Plan hier uw route naar Strandplevier Suites

Of voer onderstaand adres in uw navigatiesysteem in:
Strandplevier Suites
Dorpsstraat 191
1796 CC De Koog

Met openbaar vervoer
Als u met het openbaar vervoer naar Texel komt, dan stapt u vanaf de veerboot in de Texelhopper. Deze bus rijdt naar De Koog en stopt voor de deur van Strandplevier Suites, halte 34 Dorpsstraat. Een kaartje van de veerhaven naar De Koog kost € 3,- per persoon. De OV-chipkaart is niet geldig in de Texelhopper.
Voor meer informatie over Texelhopper zie: www.texelhopper.nl