Strandplevier Suites Texel

Strandhuisje huren texel

  • Direct op het strand
  • Genieten van zonsondergang
  • Wellnessfaciliteiten

Strandhuisje huren op Texel

Huur uw strandhuisje op Texel via Strandplevier Suites en geniet van ultieme stranddagen. Een strandhuisje aan de kust huren is praktisch en gezellig. Gebruik het huisje om al uw strandspullen in op te bergen zodat u ze niet heen en weer hoeft te slepen. In het strandhuisje vindt u een parasol en strandstoelen, deze hoeft u dus niet zelf mee te nemen. 

De leuke strandhuisje staan aan de rand van de duinen en kijken uit over zee. Zo heeft u vanaf het huisje ook een prachtig uitzicht over de zonsondergang. In het huisje vindt u een simpele maar gezellige inrichting. In het strandhuisje mag niet worden overnacht. 

Huur een strandhuisje via de receptie van Strandplevier Suites door te bellen naar +31 222 317 348 of door een mail te sturen naar info@strandplevier.nl.  

Mooie dagen op het strand van Texel

Geniet van heerlijke dagen op het strand in de buurt van uw eigen strandhuisje. De kinderen kunnen zandkastelen bouwen, spetteren in de zee en strand spelletjes spelen. Zelf komt u tot rust in een strandstoel met een goed boek of koelt u lekker af in de zee. Al uw spullen kunt u veilig opbergen in uw strandhuisje. 

Een strandhuisje is niet alleen makkelijk voor uw spullen, maar het zorgt ook voor de nodige beschutting op een dag met wat meer wind. Door de prettige ligging bij de duinen kunt u zo de hele dag genieten van het strand. 

Verblijf in een mooie suite

Na een dag op het strand keert u voldaan en moe weer terug naar uw suite bij Strandplevier Suites. Geniet nog even lekker na op uw balkon of kom bij in de wellness. Boek uw verblijf bij Strandplevier Suites en reserveer direct ook uw strandhuisje aan de Texelse kust. Tot snel!