1. Texelweekend 1 t/m 3 mei 2020
  2. Comfortabel overnachten
  3. Suites op 5 km van de wedstrijdlocatie

Overnachten tijdens het Texelweekend

Zoals u hoogstwaarschijnlijk weet vindt van 1 t/m 3 mei 2020 het Texelweekend plaats. Dit wordt alweer de 33e editie van deze paardenwedstrijd, welke jaarlijks vele deelnemers en toeschouwers trekt. Is kamperen bij het terrein niets voor u en wilt u tijdens het Texelweekend 2020 comfortabel overnachten nabij de wedstrijdlocatie? Strandplevier Suites bevindt zich op slechts 6 autominuten van de manege en biedt suites geschikt voor 2 tot 4 personen. Hier slaapt u op heerlijke boxspringbedden, en een goede nachtrust is een belangrijk onderdeel van uw wedstrijdvoorbereiding. Maak een ontbijtje in de kitchenette van uw suite of schuif aan in de ontbijtruimte voor een ontbijtbuffet. Een goede start van de dag gegarandeerd! Maak het uzelf gemakkelijk en kom overnachten bij ons hotel in De Koog tijdens de paardenwedstrijd op Texel.

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

🛌 Overnachting Texelweekend 2020: vrijdag 1 t/m maandag 4 mei
🐎 Wedstrijdlocatie op 5 km afstand
✔ Paardenstalling op 5 en 10 km afstand

Paardenstalling voor uw Texelweekend

Natuurlijk bent u naast een comfortabele overnachting voor uzelf ook op zoek naar een fijne locatie voor uw paard. Tijdens de paardenwedstrijd op Texel wilt u uw paard op een comfortabel en makkelijk te bereiken locatie stallen. U kunt kiezen voor de stallingsmogelijkheden bij eventorganisator Paardensport Vereniging Texel, 5 km van uw suite, of bijvoorbeeld bij Ruiter en Mensport Martha Hoeve Texel, een manege op 5 km van de wedstrijdlocatie en 10 km van Strandplevier Suites. Zij bieden diverse voorzieningen voor de stalling van uw paard.

Nu de overnachting voor u en uw paard zijn geregeld kan de voorpret van dit gezellige hippische weekend beginnen. Op zaterdagavond wordt een BBQ met muziek gehouden en is er een verloting met leuke prijzen. Iets waar u natuurlijk graag bij wilt zijn. Tip: huur fietsen bij ons en ga op de fiets naar deze feestavond. Het Texelweekend vindt plaats in de meivakantie. Hierdoor kunt u van het Texelweekend ook eenvoudig een weekje Texel maken en verblijven van 27 april t/m 4 mei. Een vakantie op een waddeneiland met uw paard, dan moet u óók even samen een strandrit maken. Daarnaast bieden de extra dagen u de gelegenheid om Texel te verkennen.

Wist u dat u bij de Martha Hoeve ook extra dagen stalling kunt huren, voorafgaand aan de paardrijwedstrijd? 

 
Boek uw suite voor het Texelweekend