Strandplevier Suites Texel
Golfen op Texel

Golfvakantie Texel

  • Comfortabele suites nabij de zee
  • Golfbaan op 11,5 km afstand
  • Wellnessfaciliteiten in het complex

Golfvakantie op Texel

Bent u op zoek naar een ideale plek voor een golfvakantie in Nederland? Denk dan zeker eens aan Texel! Hier vindt u een unieke baan in de duinen. Deze golfbaan op Texel ligt op slechts 11,5 kilometer van Strandplevier Suites. Hier bent u al met een kwartiertje rijden. Een golfvakantie in Nederland op Texel is een heerlijk relaxte vakantie. U geniet van het beste van het eiland en combineert dit met uw favoriete hobby; golf. Onze comfortabele suites bieden plaats aan 2 personen en beschikken over diverse voorzieningen. Waaronder heerlijke boxspringbedden en u kunt een ontbijtje bereiden in de open pantry, maar u mag natuurlijk ook aanschuiven in de ontbijtzaal voor een ontbijtje met verse ingrediënten van Texel. Wanneer verkent u de golfbaan op Texel?

 
 

Golfen op Texel 🏌️

Tijdens uw golfvakantie in Nederland op Texel wilt u natuurlijk een aantal ochtenden of middagen spelen op de uitdagende linkse course midden in de duinen van 'Golfbaan De Texelse'. Deze openbare golfbaan op Texel is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Volg bijvoorbeeld een introductieles of golfclinic om de sport te leren kennen. Wanneer u beschikt over een GVB mag u ook op de 18-holes baan. Na een middag golfen op Texel kunt u uitstekend ontspannen in uw suite van ons hotel in De Koog. Schenk uzelf een drankje in en relax op uw terras of balkon. Tip: neem ook eens plaats op het dakterras van ons complex, hier heeft u een mooi uitzicht. Wist u dat De Texelse door golfers is gekozen als nummer 12 van 287 golfbanen in Nederland?

Handig om te weten:

⛳ Hele jaar door bespeelbare greens
⛳ 18 holes par 72 baan
⛳ 9 holes par 9 baan, driving range & putting green
⛳ Reserveer van te voren een starttijd
⛳ In het weekend is spelen mogelijk met een handicap van 36 of lager
⛳ Draag nette, sportieve kleding en golfschoenen 
⛳ Golfmateriaal is te huur in de golfshop.

 

Andere activiteiten tijdens uw golfvakantie op Texel

Heeft u een aantal gezellige golfmomenten erop zitten en uw golfvaardigheden verbeterd? Dan is het hoog tijd om het prachtige Texel te verkennen. Iets ten noorden van de golfbaan vindt u de kenmerkende vuurtoren van Texel. Weet u hoeveel traptreden deze toren heeft? Nee? Tijd om dit te ontdekken en de tocht naar boven te maken voor een spectaculair uitzicht. Met de fiets maakt u eenvoudig leuke tochten naar andere dorpjes op het eiland. Of ga een dagje naar het strand om te genieten van de zon en de zee en het zand tussen uw tenen te voelen. En bent u een echte natuurliefhebber? Dan is Nationaal Park Duinen van Texel de plek voor u! Maak van uw golfvakantie een midweek of weekend weg; kom golfen op Texel en ontdek tegelijk de prachtige natuur en bezienswaardigheden van dit eiland. 

 
 

Is de golfbaan in de buurt van Strandplevier Suites?

De golfbaan ligt op 15 minuten rijden van Strandplevier Suites.

Is de golfbaan op Texel ook geschikt voor beginners?

Zeker, volg bijvoorbeeld een instructieles.