Strandplevier Suites Texel
Strandplevier Suites

Ontdek

  • Geniet van het geliefde Texel
  • Vanuit badplaats De Koog
  • Suites voor 2 personen

Strandplevier Suites in De Koog

Ontdek Texel vanuit de badplaats De Koog! Dit kan op vele manieren. Maak een fietstocht langs verschillende dorpjes, wandel met uw hond door de duinen of kijk vanaf het strand naar de ondergaande zon. Zeker weten dat u een relaxte vakantie ervaart op Texel in De Koog. Na een heerlijke dag kunt u uitstekend ontspannen in uw suite bij Strandplevier Suites. De verschillende type suites, geschikt voor 2 personen, bieden veel comfort en zijn voorzien van diverse gemakken. Ontdek Texel nu!

Over Strandplevier Suites

❤ Comfortabele suites voor 2 personen

❤ Gelegen op Texel in De Koog

❤ Op 500 meter van de duinen, de zee en het strand

❤ Enkele hondvriendelijke suites

❤ Wellnessfaciliteiten 

❤ Gratis wifi per suite

Overnachten in De Koog

Bent u van plan een weekend, midweek of week te overnachten in De Koog? Strandplevier Suites biedt u een fijne overnachtingsmogelijkheid. De ruim ingerichte suites beschikken over heerlijke boxspringbedden, een kitchenette en een woongedeelte met televisie. Ook zijn er enkele hondvriendelijke suites, zodat uw hond ook geniet van een vakantie in De Koog. Vergeet ook zeker niet samen een wandeling te maken. Tevens kunt u gebruik maken van onze faciliteiten. Kies voor een vers bereid ontbijt in de ontbijtruimte, ga even genieten van de warmte in de sauna of onder de zonnebank of kom relaxen op het dakterras met prachtig uitzicht over De Koog. Met wie komt u De Koog en Texel ontdekken? 

Is De Koog een leuke plek om te overnachten op Texel?

De Koog is een centrale plek op Texel en daarom zeer geschikt om te overnachten. U bent dicht bij het strand, het bos en het centrum van De Koog.

Mag mijn hond mee naar Strandplevier Suites op Texel?

In een aantal van onze suites zijn honden van harte welkom!