Strandplevier Suites Texel
Strandplevier Suites Texel

Wat zijn suites?

Wat zijn suites?

Strandplevier Suites
Suites zijn voorzien van een woon/slaapgedeelte en een pantry. Alle suites hebben een badkamer met douche, toilet en wastafel. U beschikt over een flatscreen tv, dvd speler en een radio. De suites hebben eigen gratis wifi. De suites hebben een terras, balkon of Frans balkon.

Pantry
Elke suite heeft een pantry voorzien van vaatwasser, koelkast, waterkoker, koffiecupapparaat (Nespresso) en servies. De pantry’s zijn niet voorzien van kookgelegenheid of magnetron.

Linnengoed
De bedden zijn opgemaakt en er zijn handdoeken aanwezig. Keukendoeken kunt u tijdens het maken van de reservering bijboeken. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen. Bij aankomst kunt u bij de receptie ook nog een keukendoeken- of extra handdoekenpakket huren.

Ontbijt
U kunt reserveren voor het ontbijtbuffet. Ook kunt u warme broodjes laten bezorgen in uw suite. Zowel het ontbijtbuffet als de broodjesservice kunt u tijdens het reserveren bijboeken. Ze zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Bij de receptie kunt u beide mogelijkheden nog reserveren.

Wellness
Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van de sauna en zonnebank. 

Parkeren
U kunt uw auto en fiets parkeren in de gratis afgesloten overdekte parkeerplaats.

Rookvrij
Het gehele complex is rookvrij. Ook in de suites mag niet gerookt worden.
Inclusief balkons en terrassen.

Schoonmaak
De suite wordt tijdens uw verblijf niet schoongemaakt. Bij de receptie kunt u handdoeken en keukendoekenpakketten huren.