Strandplevier Suites Texel
Weekend weg Texel

Weekend weg Texel

  • Suites voor 2 personen
  • Gelegen in De Koog
  • Nabij het strand, het bos en de duinen

Weekendje weg naar Texel

Een heerlijk weekend weg om even bij te komen en te relaxen, wie wil dat nou niet? Een weekend weg naar Texel is dan ideaal! Lente, zomer, herfst of winter; ieder jaargetijde kunt u heerlijk uitwaaien op het strand en in de duinen. Tijdens een weekend weg naar Texel geniet u hoe dan ook van de diverse invloeden van de natuur op de omgeving. Aan de rand van het centrum van de bekende Texelse badplaats De Koog vindt u Strandplevier Suites. Hier kunt u voor uw weekend weg naar Texel een ruime en comfortabele suite huren voor 2 personen. Vanuit uw suite bent u in een mum van tijd bij de duinen, de zee en het strand, maar ook het bos is dichtbij. Ideaal voor een wandeling of fietstocht door de natuur. Wanneer geniet u van een welverdiend weekendje weg naar Texel?

Weekend weg naar Texel met 2 personen

Strandplevier Suites beschikt over verschillende suites geschikt voor uw weekend Texel met 2 personen. De oppervlakte van de suites variëert tussen de 25 m² en 48 m² en de suites beschikken over een terras of (Frans) balkon. Alle suites van Strandplevier Suites op Texel zijn voorzien van comfortabele boxspringbedden, een open pantry met vaatwasser, koelkast met vriesvak, waterkoker en koffiezetapparaat. In het woongedeelte van de suite bevindt zich een flatscreen tv. Ook heeft iedere suite een eigen gratis wifi punt. Per suite kunt u gratis één auto parkeren op onze gedeeltelijk overdekte parkeerplaats. In deze comfortabele suites geniet u hoe dan ook van een heerlijk weekend weg naar Texel met 2 personen. 

 

Faciliteiten en omgeving van Strandplevier Suites

Tijdens uw Texel weekend weg kunt u uiteraard gebruik maken van onze faciliteiten. In de wellnessruimte kunt u ontspannen in de sauna en wanneer het zonnetje even niet zo fel schijnt kunt u toch een kleurtje krijgen onder onze zonnebank. Texel is natuurlijk een fietseiland bij uitstek. Wanneer u uw eigen fietsen meeneemt of fietsen huurt, kunt u deze gratis veilig stallen in onze overdekte fietsenstalling. U kunt natuurlijk in uw eigen suite een zelfgemaakt ontbijtje nuttigen. Maar u kunt ook plaatsnemen in onze ontbijtruimte en genieten van een overheerlijk en uitgebreid ontbijt met verse ingrediënten en broodjes van de Texelse bakker. 

Natuurlijk komt u naar Texel voor de op vele plaatsen ongerepte natuur. Dankzij de talrijke routes kunt u mooie wandelingen en fietstochten maken door de duinen, het bos en over het strand. Het strand en de zee liggen op slechts 500 meter van ons hotel. Strandplevier Suites ligt aan de rand van het centrum van de Texelse badplaats De Koog. Hier kunt u heerlijk door de straatjes struinen waar u verschillende winkeltjes, restaurantjes en terrassen tegen komt. Ook zijn diverse uitstapjes mogelijk. Bent u avontuurlijk aangelegd? Dan kunt u een parachutesprong maken of de snelheidsduivel in u loslaten op de kartbaan. Museum Kaapskil laat u verrassen met avontuurlijke verhalen over aangespoelde scheepswrakken en schatten op Texel. En wanneer u een Texels biertje proeft geniet u optimaal. Tip: kies voor een heerlijk weekend weg naar Texel tijdens Hemelvaart of Pinksteren.

Wat is de beste tijd om in een hotel suite te overnachten op Texel?

Elk seizoen zijn er op Texel leuke dingen te beleven. Geniet van de lampjes en gezelligheid in de winter, maak een strandwandeling in de herfst, ontdek de lammetjes en bloemenvelden in de lente en ga naar het strand in de zomer.

Is De Koog een leuke plek om te overnachten op Texel?

De Koog is een centrale plek op Texel en daarom zeer geschikt om te overnachten. U bent dicht bij het strand, het bos en het centrum van De Koog.