Strandplevier Suites Texel
Omgeving Strandplevier Suites

Texel

  • Gelegen in de badplaats De Koog
  • Op 500 m van het strand en de zee
  • Het bos en de duinen op loopafstand

Wat is er te doen op Texel?

De omgeving van Strandplevier Suites

Strandplevier Suites is gelegen in het centrum van De Koog, de badplaats van het Waddeneiland Texel. Door deze unieke ligging heeft u alles binnen handbereik. Het strand en de zee liggen op slechts 500 meter afstand, ook het bos en de duinen liggen op loopafstand. Ontdek het echte Texelse vakantiegevoel. Niets moet, alles mag. Of u nu wilt genieten van het strand, juist vele kilometers wilt fietsen en wandelen of graag mag golfen, het kan allemaal. Strandplevier Suites is het perfecte startpunt om Texel te ontdekken!

 

Wat is er te doen in De Koog?

In De Koog zijn veel leuke winkels, gezellige terrassen en diverse restaurants. Er heerst een echte vakantiesfeer. Zomers is er elke dinsdag een gezellige braderie. Maar ook in de winter is het dorp sfeervol en kunt u bijvoorbeeld op Kerstavond met de lokale bevolking
kerstliederen zingen onder de grote kerstboom op het dorpsplein. Bij aankomst in onze suites ontvangt u het magazine De Koog Info, met allerlei informatie over het dorp en de verschillende activiteiten. Uiteraard geven wij u ook graag tips over wat u kunt doen tijdens uw verblijf op Texel.

Bekijk alle activiteiten in de omgeving

Veelgestelde vragen

FAQ
Wat is de Buslijn naar De Koog?

Vanaf de TESO op de pontweg kun je met de bus naar de Koog. Je kunt bus nummer 28 pakken naar  de Koog. Je stapt op bij halte 't Horntje, Veerhaven en stapt uit bij halte de Koog. Vanaf de Koog is het 3 minuten lopen naar Strandplevier Suites.

Is De Koog een leuke plek om te overnachten op Texel?

De Koog is een centrale plek op Texel en daarom zeer geschikt om te overnachten. U bent dicht bij het strand, het bos en het centrum van De Koog.

Hoe bereik ik de bezienswaardigheden op Texel?

U kunt op de fiets die u kunt stallen bij Strandplevier Suites. Daarnaast is er een parkeergarage voor uw auto zodat u ook met uw auto de bezienswaardigheden kunt bezoeken.

Kan ik de locatie van Strandplevier op een plattegrond zien?

Suites

Kom genieten van de omgeving van Texel en verblijf in een van onze Strandplevier Suites: de Juttersuite, Eilandsuite, Duynsuite, Strandsuite en Texelsuite. De suites zijn geschikt voor 2 personen.