• Gelegen in de badplaats De Koog
  • Op 500 m van het strand en de zee
  • Het bos en de duinen op loopafstand
 

Omgeving Strandplevier Suites

Ligging

Strandplevier Suites is gelegen in het centrum van De Koog, de badplaats van het Waddeneiland Texel. Door deze unieke ligging heeft u alles binnen handbereik. Het strand en de zee liggen op slechts 500 meter afstand, ook het bos en de duinen liggen op loopafstand. Ontdek het echte Texelse vakantiegevoel. Niets moet, alles mag. Of u nu wilt genieten van het strand, juist vele kilometers wilt fietsen of graag mag golfen, het kan allemaal. Strandplevier Suites is het perfecte startpunt om Texel te ontdekken!

 

De Koog

In De Koog zijn veel leuke winkels, gezellige terrassen en diverse restaurants. Er heerst een echte vakantiesfeer. Zomers is er elke dinsdag een gezellige braderie. Maar ook in de winter is het dorp sfeervol en kunt u bijvoorbeeld op Kerstavond met de lokale bevolking
kerstliederen zingen onder de grote kerstboom op het dorpsplein. Bij aankomst in onze suites ontvangt u het magazine De Koog Info, met allerlei informatie over het dorp en de verschillende activiteiten. Uiteraard geven wij u ook graag tips over wat u kunt doen tijdens uw verblijf op Texel.

 

Bekijk alle activiteiten in de omgeving

 

Suites

Kom genieten van de omgeving van Texel en verblijf in een van onze Strandplevier Suites: de Juttersuite, Eilandsuite, Duynsuite, Strandsuite en Texelsuite. De suites zijn geschikt voor 2 personen.