Strandplevier Suites Texel
Vakantie Texel met hond

Vakantie Texel met hond

 • Hondvriendelijke suites
 • Voor 2 personen
 • Nabij de zee, het strand en de duinen

Vakantie op Texel met de hond

Voor een vakantie met uw hond is Texel the place to be. Maak de mooiste strandwandelingen langs de kustlijn van Texel of kies voor een fietstocht door de adembenemende natuur van de Texelse duinen. U én uw trouwe viervoeter genieten gegarandeerd van de veelzijdige natuur op dit waddeneiland. Zoekt u een fijne uitvalsbasis tijdens uw weekend, midweek of weekje naar Texel met uw hond? Bij Strandplevier Suites is uw hond meer dan welkom! Wij bieden luxe, comfortabele en ruime suites voor 2 personen én uw hond. Strandplevier Suites bevindt zich aan de rand van het centrum van badplaats De Koog. Het strand, de zee, het bos, de duinen, leuke winkels, gezellige terrasjes en diverse restaurants - u vindt alles op korte afstand van uw suite.

Vind uw hondvriendelijke suite:

Waarom is Texel zo geschikt voor een vakantie met hond?

Texel is als vakantiebestemming uitermate geschikt voor een vakantie met uw hond. Op bijna het hele eiland mag u uw hond meenemen.

Waar mag ik mijn hond mee naar toe nemen op Texel?

 • Onbewaakte stranden zijn het hele jaar toegankelijk voor honden. Hier mag uw hond ook loslopen.
 • Op de bewaakte stranden zijn honden aangelijnt toegestaan.
 • In de meeste natuurgebieden zijn honden (aangelijnt) het hele jaar welkom.
 • In veel restaurants en winkels mag uw hond mee naar binnen en krijgen ze soms zelfs een bakje water. 

Hotel op Texel met uw hond

Zoek niet langer naar een hotel op Texel waar honden zijn toegestaan. U heeft bij deze uw ideale vakantiebestemming gevonden! In de Eilandsuite, Duynsuite en Texelsuite is uw hond meer dan welkom! Geniet samen van een heerlijke vakantie op de waddeneilanden. Onze hondvriendelijke suites bieden plaats aan 2 personen. Ervaar een heerlijke nachtrust op de fijne boxspringbedden en begin uw dag met een heerlijk ontbijtje, bereid in de open pantry. Heeft u ‘s ochtends niet zoveel zin om uw eigen ontbijtje te maken? Schuif dan aan bij ons ontbijtbuffet met heerlijke broodjes van onze eigen Texelse bakker. Tijdens uw verblijf in ons hotel op Texel met uw hond parkeert u uw auto gratis op de gedeeltelijk overdekte parkeerplaats. Alles wat u wenst tijdens uw vakantie met uw hond op Texel is aanwezig bij Strandplevier Suites!

Uw suite bij Strandplevier:

 • Geschikt voor 2 tot 4 personen
 • Heerlijke boxspringbedden
 • Open pantry met vaatwasser
 • Flatscreen televisie
 • Terras of (Frans) balkon
 • Parkeergelegenheid voor uw auto
 

Weekend weg naar Texel met de hond

Een weekendje weg naar Texel, en ook nog eens samen met uw hond, dat is ultiem genieten! Beleef een heerlijke tijd bij Strandplevier Suites op slechts 500 meter van het strand. Vanaf uw suite loopt u zo de duinen in en het Texelse strand op. Perfect voor een leuke wandeling met uw trouwe viervoeter. Op Texel vindt u veel hondenlosloopgebieden, zodat uw hond lekker kan ravotten en spelen met andere hondenvriendjes. Tijdens uw weekend, midweek of weekje naar Texel met uw hond mag een bezoekje aan de vuurtoren niet ontbreken. Beklim de toren en geniet van een weids uitzicht over het eiland.

Kom last minute met uw hond naar Texel

Ook voor een last minute vakantie bent u welkom bij Strandplevier Suites. Samen met uw hond geniet u van een heerlijke vakantie die u vlak voor vertrek kunt boeken. 

Ga voor ontspanning tijdens uw verblijf in ons hotel met uw hond op Texel. Wij bieden een heerlijke wellnessruimte, waar u helemaal tot rust komt na een lange strandwandeling. Even heerlijk opwarmen in de sauna of een kleurtje opdoen onder de zonnebank: dat maakt uw vakantie op Texel met uw hond helemaal compleet!

Veelgestelde vragen

 
FAQ
Hoeveel honden mogen mee in 1 suite?

Je mag maximaal 2 honden meenemen in de suite.

Ik zie dat bij uw kamers staat dat er 'sommige' honden mee mogen. Wat zijn hieraan de criteria om huisdieren mee te nemen?

In niet alle suites mogen huisdieren. Je kunt bij je reservering aangeven dat je een huisdier wilt meenemen en dan verblijf je in een suite waar huisdieren zijn toegestaan.

Mag de hond ook mee in de ontbijtzaal?

De hond(en) mogen niet mee de ontbijtzaal in.

Mogen de honden loslopen in Texel of moeten ze aangelijnd zijn?

Op openbare wegen en paden moeten honden het hele jaar aangelijnd zijn.

Op de onbewaakte stranden (aangegeven in lichtgeel op de kaart) is het toegestaan dat honden vrij rondlopen.

Op de bewaakte strandgedeelten en naaktstranden (aangegeven in blauw op de kaart) moeten honden aan de lijn worden gehouden.

Buiten het broedseizoen, dus van september tot en met maart, is het toegestaan om je hond op bepaalde strandgedeelten (aangegeven in paars op de kaart) los te laten lopen.

Van april tot 1 september geldt in deze gebieden (paars op de kaart) een verplichting om je hond aan te lijnen.

Bekijk kaartje waar je hond los mag lopen. Bekijk kaartje met regels voor hond uitlaten.