Strandplevier Suites Texel
Hemelvaart Texel

Weekendje weg met Hemelvaart op Texel

  • Appartement aan zee met Hemelvaart
  • Voor 2 personen
  • Hondvriendelijk

Weekendje weg met Hemelvaart

Hemelvaart is hét moment voor een lang en ontspannen weekend weg met uw familie of vrienden. Met een weekendje weg tijdens Hemelvaart op Texel kunt u vijf dagen lang relaxen nabij het strand, de zee, de duinen en het bos, wie wil dat nu niet? Met een comfortabele suite bij Strandplevier Suites is het mogelijk! Ons hotel in De Koog bevindt zich op nog geen 500 meter van dit natuurschoon. Tijdens het hemelvaartweekend is er genoeg te beleven. Geniet van de zon, maak een strandwandeling, fiets door de duinen of ga vliegeren. Wie neemt u mee met Hemelvaart voor een weekendje weg op Texel

➡ Hemelvaartsdag: 18 mei 2023
 

 
 

Hemelvaart op Texel

Bij Strandplevier Suites boekt u eenvoudig een appartement aan zee met Hemelvaart. Vanaf het balkon van uw comfortabele suite kunt u de zee ruiken en als u goed luistert hoort u de golven neerslaan op het water. De suites bieden plaats aan 2 personen en om het weekend compleet te maken zijn in een aantal suites ook honden welkom. Zo weet u zeker dat uw trouwe viervoeter met hemelvaart ook geniet van een weekend weg op Texel. Uw suite is voorzien van comfortabele bedden, een kitchenette met diverse voorzieningen en een gezellig woongedeelte. Ook beschikt uw suite over een (frans) balkon of terras met loungestoelen. 

 
 

Vakantie op Texel tijdens het hemelvaartweekend

Een huisje huren tijdens Hemelvaart op Texel biedt u de uitstekende mogelijkheid voor een fietstocht langs alle dorpjes van het eiland, het beklimmen van de vuurtoren of het bouwen van de mooiste zandkastelen. Tip: maak een huifkartocht en bewonder zo op uw gemak alle mooie plekjes van Texel. Of sta heel vroeg op en zoek een rustig plekje in de duinen om bij zonsopkomst bijzondere vogels te spotten. Hierna zult u wel trek hebben. Extra fijn, u kunt aanschuiven in onze ontbijtruimte voor een uitgebreid ontbijt met verse ingrediënten van Texel. ‘s Middags kunt u relaxen op ons dakterras met een drankje in uw hand, kan uw hemelvaartweekend nog relaxter? Boek eenvoudig uw verblijf voor een lang weekend weg met Hemelvaart op Texel! 

 

Hemelvaartweekend tips:

⛱ Relax op het strand
😃 Ga vliegeren op het strand
🐦 Ga vogels spotten
🐑 Bezoek de schapenboerderij
🌅 Bewonder de zonsopgang in de duinen
🚲 Maak een fietstocht langs alle dorpjes
🍻 Proef Texels speciaalbier bij de brouwerij

 
 

Is De Koog een leuke plek om te overnachten op Texel?

De Koog is een centrale plek op Texel en daarom zeer geschikt om te overnachten. U bent dicht bij het strand, het bos en het centrum van De Koog.

Wat is er tijdens hemelvaart te doen op Texel?

Er is genoeg te doen tijdens hemelvaart op Texel! Verken het eiland te voet of op de fiets en geniet van de leuke activiteiten en dorpjes.