Strandplevier Suites Texel
Meivakantie Texel

Meivakantie Texel

  • Moderne suites op Texel
  • Nabij het strand
  • Hondvriendelijk

Meivakantie op Texel

De meivakantie is hét moment om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en even lekker te ontspannen. En waar kan dat nou beter dan op Texel? Dit eiland beschikt over alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Verblijf tijdens de meivakantie in een moderne en ruime suite, welke slechts 500 meter van het strand ligt, bij Strandplevier Suites. Onze suites bieden plaats aan 2 personen, zijn van alle gemakken voorzien en daarom ook ideaal voor een weekje weg met uw gezin of partner. Start de dag met een ontspannende wandeling over het strand, verken daarna het eiland en sluit de dag af met een heerlijke maaltijd van een restaurant in de buurt. Wie neemt u mee tijdens uw meivakantie op Texel?

 

Texel tijdens de meivakantie

Er tijdens de lente op Texel veel te beleven. Bent u bijvoorbeeld graag sportief bezig tijdens uw vakantie? Maak dan een fietstocht door de duinen. Er zijn vele fietsroutes op Texel om uit te kiezen. Geniet van de natuur of bezoek een van de leuke dorpjes op het eiland. 

Wilt u even heerlijk ontspannen? Maak dan een wandeling over het strand met de wind in uw haren. Na afloop kunt u bij Strandplevier genieten van de wellness. Kom bij in de sauna en maak gebruik van de zonnebank. 

Geniet tijdens de lente van alle lammetjes in de wei en de bloembollen die in bloei staan. Dit zorgt voor prachtige foto’s en het echte voorjaarsgevoel. Er zijn ook vele soorten vogels te zien op Texel in mei. Maar liefst 170 soorten zijn te spotten op het eiland. 

Verblijf in een comfortabele suite

Bij Strandplevier verblijft u tijdens de meivakantie in een comfortable suite. De suite is voorzien van een heerlijk boxspringbed, een pantry met vaatwasser en koelkast, een badkamer, wifi en televisie. 

Strandplevier Suites is centraal gelegen op Texel, vlakbij het centrum van De Koog. Hierdoor is al het moois van Texel dichtbij: het strand, de zee, het bos en de duinen. Boek uw suite bij Strandplevier voor de meivakantie en deze kans niet om er even heerlijk tussenuit te gaan. 
 

Wat is er in de meivakantie te doen op Texel?

Er is genoeg te doen tijdens de meivakantie op Texel! Verken het eiland te voet of op de fiets en geniet van de lammetjes en bloembollen in de velden.

Is De Koog een goede plek om te overnachten op Texel in de meivakantie?

De Koog is een centrale plek op Texel en daarom zeer geschikt om te overnachten. U bent dicht bij het strand, het bos en het centrum van De Koog.

Is het lekker weer op Texel in de meivakantie?

Op Texel kan het weer wisselvallig zijn, maar ook in de lente heeft u kans op mooie zonnige dagen om van het eiland te genieten.