Strandplevier Suites Texel
Pinksteren Texel

Weekend weg met Pinksteren op Texel

  • Pinksteren in een hotel op Texel
  • Suites voor 2 personen
  • Hondvriendelijk

Weekendje weg met Pinksteren

Een weekendje weg met Pinksteren biedt u het ideale voorproefje op de zomer. En waar kunt u nu beter genieten van een voorschot op de Nederlandse zomer dan op Texel? Kom met Pinksteren naar ons hotel Strandplevier Suites en geniet van het prachtige Texel. Onze suites zijn geschikt voor 2 personen en beschikken over diverse voorzieningen. Een weekendje weg met Pinksteren op Texel betekent dat u vele uren kunt zonnen, wandelen, fietsen, vliegeren, vogels spotten en nog veel meer. Beter wordt het niet, dus wacht niet langer. Pak uw koffers in, boek de boot en uw verblijf in een comfortabele suite en geniet van een heerlijk weekend weg met Pinksteren op Texel. 

➡ Pinksteren: 28 en 29 mei 2023
➡ Pinksterweekend weg: 26 t/m 29 mei 2023

 
 

Huur een verblijf vlakbij zee tijdens het pinksterweekend

Strandplevier Suites bevindt zich nabij het centrum van de populaire badplaats De Koog en op slechts 500 meter afstand van de duinen, de zee en het strand. De perfecte plek voor uw weekend weg met Pinksteren. Zoekt u tijdens Pinksteren een vakantieverblijf op Texel voor 2 personen? Dan zit u goed bij Strandplevier Suites. Uw suite vlakbij de zee met Pinksteren beschikt over heerlijke boxspringbedden, een klein keukentje met koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak en vaatwasser en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook bent u voorzien van een (Frans) balkon of terras met loungestoelen. Met wie komt u een accommodatie huren met Pinksteren

 

Ontdek het bijzondere van Texel met Pinksteren

Bent u een echte natuurliefhebber en maakt u graag de meest mooie (wereld)reizen? Een kort reisje naar een prachtig gebied als Texel moet dan ook zeker op uw lijstje staan. Wist u dat het unieke landschap van het waddengebied door UNESCO is bestempeld als werelderfgoed? In het Nationaal Park Duinen van Texel ziet u de enorme variatie aan natuur. Tip: loop naar de hoogste duin van Texel vanaf waar u een fantastisch uitzicht heeft over het eiland. Neem de natuur even helemaal in u op. Een weekend weg met Pinksteren biedt de ideale gelegenheid voor zo’n korte reis. Tijdens Pinksteren op Texel kunt u ook een bezoekje brengen aan de schapenboerderij, de vuurtoren of een van de gezellige dorpjes. Na een heerlijke dag op Texel kunt u nog even ontspannen op ons dakterras of in onze sauna. Boek eenvoudig online uw suite bij Strandplevier Suites.

 
 

Wat zijn leuke uitjes op Texel tijdens het pinksterweekend?

Op Texel is altijd wat te beleven. Ontdek het eiland wandelend of op de fiets. Beklim de vuurtoren, ga karten of bezoek Ecomare.

Is De Koog een goede plek om te overnachten op Texel tijdens Pinksteren?

De Koog is een centrale plek op Texel en daarom zeer geschikt om te overnachten. U bent dicht bij het strand, het bos en het centrum van De Koog.

Welke data is het pinksterweekend in 2023?

Het pinksterweekend is van 26 t/m 29 mei 2023.