Strandplevier Suites Texel
Texel in december

Texel in december

  • Comfortabele suites voor 2 personen
  • Honden toegestaan
  • Nabij de zee, het strand en de duinen

Texel in december

Geniet van de gezelligheid op Texel in december. December is een heerlijke maand om het bezoek te brengen aan het Waddeneiland want er is van alles te zien en te beleven. 

De gezellige dorpjes op Texel zijn helemaal in kerstsfeer in december. Loop rond in het charmante Den Burg en bezoek wat winkeltjes in Oosterend. U zult merken dat het in december een stuk rustiger is dan in de zomermaanden. Zo kunt u heerlijk ongestoord genieten.

Doordat het snel donker wordt in december kunt u de beroemde vuurtoren op Texel al vroeg in werking zien. Met een online gekocht ticket kunt u de 118 treden naar boven klimmen voor een prachtig uitzicht. 

Vind uw suite:

Vier Kerst en Oud & Nieuw op Texel

December is de maand van de feestdagen. Als u tijdens deze maand op Texel verblijft is er een kans dat u Kerst of Oud & Nieuw op het eiland viert. Maak gebruik van het speciale kerstarrangement van Strandplevier Suites en u kunt onbezorgd genieten van de feestdagen.

Als de corona maatregelen het toelaten kunt u ook een kerstmarkt bezoeken op Texel. Zo zijn er normaliter in Oosterend, De Koog, De Cocksdorp en Den Burg kerstmarkten. Koop hier wat leuks voor uw familie en geniet van een glaasje glühwein of warme chocolademelk. 

 

Wat te doen in de winter op Texel?

Tijdens de winter is het niet zo lekker om op het strand te liggen, maar dat betekent niet dat u zich hoeft te vervelen. Ga de natuur in en ontdek Texel in december. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de duinen van De Slufter of door een van de prachtige natuurgebieden op Texel. 

Ook lekker uitwaaien op het strand behoort tot de mogelijkheden in december. Warm daarna heerlijk op met een kop koffie of warme chocolademelk. 

Gaat u liever fietsen dan wandelen? Ook dat is geen probleem. Zorg voor warme kleding en stap op de fiets om het eiland te verkennen. Bij Strandplevier Suites kunt u uw fiets veilig en gratis stallen in de overdekte fietsenstalling. Het opladen van een elektrische fiets is ook mogelijk. 

Boek hier uw verblijf bij Strandplevier Suites en geniet samen van de feestdagen op Texel.

Wat is er op Texel te doen in december?

Op Texel is altijd wat te beleven. Ontdek het eiland wandelend of op de fiets. Beklim de vuurtoren, ga karten of bezoek Ecomare.

Hoe is het weer op Texel in december?

Op Texel is het in december gemiddeld tussen de 6 en 8 graden overdag. Een goede temperatuur voor een strandwandeling of een fietstocht!