Strandplevier Suites Texel
Vakantie juni

Vakantie juni

  • Suites voor 2 personen
  • Gelegen in De Koog
  • Zeer dicht bij het strand en de zee

Vakantie in juni op Texel

Wanneer u in juni op vakantie wilt naar Texel vermijdt u de échte topdrukte die dit eiland hartje zomer kent. Kom een weekend, midweek of week vakantie vieren in juni en geniet van zonnnige dagen met een heerlijk zeebriesje. Uitstekend om een wandeling of fietstocht te maken, een terrasje te pakken, museum te bezoeken of de kenmerkende vuurtoren te beklimmen. Dit zonder lange wachtrij. Uw comfortabele suite voor 2 personen bij Strandplevier Suites biedt het ideale uitgangspunt voor uw vakantie in juni. Bovendien profiteert u vaak van tarieven die net wat voordeliger zijn. Ons complex bevindt zich aan de rand van De Koog, waardoor u zich op zowel korte afstand van het centrum bevindt als op korte afstand van het strand en de zee. Wat wilt u nog meer? Geniet in juni van een fijne vakantie op Texel. 

 
 

Is De Koog een leuke plek om te overnachten op Texel?

De Koog is een centrale plek op Texel en daarom zeer geschikt om te overnachten. U bent dicht bij het strand, het bos en het centrum van De Koog.

Hoe is het weer op Texel in juni?

Op Texel is het in juni gemiddeld tussen de 13 en 15 graden overdag. Een goede temperatuur voor een strandwandeling of een fietstocht!