Strandplevier Suites Texel
Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie Texel

  • Op loopafstand van het strand
  • Suites voor 2 personen
  • Voorjaar aan zee

Voorjaarsvakantie op Texel

Elk seizoen is prachtig voor een vakantie op Texel. Komt u in de voorjaarsvakantie naar Texel dan geniet u van de prille start van het seizoen. In het voorseizoen is het nog heerlijk rustig op het eiland. Lopend over het strand trotseert u de wind of ontspant u in het lentezonnetje. Hoe fijn is het dat u vanaf uw suite bij Strandplevier Suites lopend naar het strand kan? De suites voor 2 personen bevinden zich in De Koog. Zo verblijft u ook op korte afstand van gezellige restaurants en winkels. Uitwaaien op Texel doet u in de voorjaarsvakantie bij Strandplevier Suites!

Vier de voorjaarsvakantie op Texel!

In de lente komt de natuur weer tot bloei op Texel en dat is een mooie moment om te genieten van de buitenlucht op het eiland. Stap op de fiets of maak een stevige wandeling in de omgeving. Het strand is op steenworp afstand van uw suite en ook het bos is in de buurt. 

Geniet van de duinen, de gezellige dorpjes en de bloemen die in het voorjaar in bloei staan. Maak ook een boottocht over de Waddenzee of de Noordzee. Wellicht spot u een zeehond! De lente is ook het beste moment om lammetjes te zien op Texel. Maak een tocht langs de weilanden en u ziet zeker deze schattige pluizenbolletjes. 

De vijf leukste dingen om te doen op Texel tijdens de voorjaarsvakantie!

  1. Maak een fietstocht over het eiland
  2. Bezoek de zeehonden in Ecomare
  3. Doe mee aan een sterrenkijkavond
  4. Wandel langs de lammetjes
  5. Ontdek de lekkerste restaurants in De Koog

Boek uw verblijf in een heerlijke suite

Verblijf in de voorjaarsvakantie bij Strandplevier en ontdek het comfort van onze suites. Slaap in de heerlijke boxspring bedden, maak gebruik van de open pantry met koelkast en vaatwasser en de aparte badkamer. 

U kunt tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van de wellnessfaciliteiten in het gebouw. Kom tot rust in de sauna en ontspan onder de zonnebank. Heerlijk bijkomen na een dag door te hebben gebracht in de natuur. 
 

Is De Koog een leuke plek om te overnachten op Texel?

De Koog is een centrale plek op Texel en daarom zeer geschikt om te overnachten. U bent dicht bij het strand, het bos en het centrum van De Koog.

Wat is er in de voorjaarsvakantie te doen op Texel?

Er is genoeg te doen tijdens de voorjaarsvakantie op Texel! Verken het eiland te voet of op de fiets en geniet van de leuke activiteiten en het strand.