Strandplevier Suites Texel
Appartement huren Texel

Appartement huren Texel

 • Suites voor 2 personen
 • In badplaats De Koog
 • 500 m van strand

Appartement huren op Texel

Heeft u plannen voor een vakantie op Texel? Een appartement huren op dit prachtige eiland is dan zeker een goed idee. Of u nu een week, midweek of weekendje Texel hebt gepland, voor een appartement huren op Texel zit u goed bij Strandplevier Suites. Wij hebben verschillende appartementen op Texel voor 2 personen. Een appartement huren op Texel in De Koog betekent dat u omringd bent door de schitterende natuur van dit waddeneiland. Het strand en de zee zijn op slechts 500 meter van uw verblijf. Maar ook het bos is dichtbij en ideaal voor een frisse wandeling. Komt u ook genieten van een relaxte vakantie op Texel bij Strandplevier Suites?

 
 

Appartement in De Koog op Texel

Bent u op zoek naar een appartement op Texel in de populaire badplaats De Koog? Strandplevier Suites biedt u de uitkomst. Ons hotel in De Koog is gelegen aan de rand van het centrum van deze gezellige badplaats met leuke winkeltjes, terrasjes en restaurants. Uw appartement in De Koog op Texel is ruim en heeft een oppervlakte van 25m² tot 96m², afhankelijk van het type. In het slaapgedeelte van ieder appartement staan heerlijke boxspringbedden en in het sfeervolle woongedeelte heeft u de beschikking over een flatscreen tv. Tevens beschikt uw appartement op Texel over een open pantry voorzien van een vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast met vriesvak. Let op: er is geen kookgelegenheid. Het appartement heeft een echte look-and-feel van Texel, met natuurlijke kleuren, materialen en decoraties.

Uw appartement in de Koog

 
 • Geschikt voor 2 personen
 • Heerlijke boxspringbedden
 • Open pantry met vaatwasser en koelkast
 • Koffiezetapparaat en waterkoker
 • Terras of (Frans) balkon
 • Hondvriendelijk
 

Faciliteiten Strandplevier Suites

 
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Wellnessruimte met sauna en zonnebank
 • Gratis afgesloten fietsenstalling
 • Gratis wifi-punt per appartement
 • Lift
 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 
 
 
 

Wat is er te doen op Texel?

Natuurlijk wilt u ondanks de luxe en het comfort in uw appartement ook de schitterende omgeving van Texel verkennen. Een appartement huren op Texel biedt de ideale mogelijkheid om het eiland te bewonderen per fiets of te voet. Op fietsafstand van Strandplevier Suites liggen respectievelijk Den Burg (6,5 km), de Cocksdorp (11,5 km), Oosterend (9 km), Oudeschild (10 km) en Den Hoorn (10 km). Wanneer u een aaneengesloten fietstocht, in deze volgorde, langs al deze plaatsen maakt heeft u een 2,5 uur durende tocht van 48 km. Maar wij raden u aan enkele tussenstops te maken en de gezellige dorpjes te bekijken en natuurlijk te genieten van een hapje en drankje. Tip: vergeet ook zeker niet een Texels biertje te proeven tijdens uw vakantie op het waddeneiland. Ook is een strandwandeling een fijn idee, even de wind door uw haren laten waaien en relaxen. 

Naast fietsen en wandelen is er uiteraard nog meer te beleven op Texel. Ga het avontuur aan op de kartbaan en de echte durfals kunnen een parachutesprong maken bij het paracentrum op Texel. Liever een rustiger uitje? Bezoek het museum Kaapskil, de kenmerkende vuurtoren van Texel of bekijk de zeehonden bij Ecomare. Wanneer u komt overnachten op Texel met kinderen vinden zij een uitje naar het klimpark Klimmen EnZo, een van de zwembaden of de schapenboerderij ook zeker tof. Wanneer komt u bij ons een appartement huren op Texel in De Koog?

Is De Koog een leuke plek om een appartement te huren op Texel?

De Koog is een centrale plek op Texel en daarom zeer geschikt om te overnachten. U bent dicht bij het strand, het bos en het centrum van De Koog.

Zijn er veel appartementen beschikbaar op Texel?

Bij Strandplevier Suites zijn er verschillende suites beschikbaar voor een heerlijke overnachting op Texel. Bekijk hier de beschikbaarheid.