Strandplevier Suites Texel
Herfstvakantie Texel

Herfstvakantie Texel

  • Herfstvakantie Texel
  • Uitwaaien op Texel
  • Moderne hotel suites
  • Nabij het strand, de zee en de duinen

Herfstvakantie op Texel

Even helemaal tot rust komen en ontspannen in de herfst? Verblijf dan in de herfstvakantie, september, oktober of november in een hotel op Texel!

Herfstvakantie 2024:
- Regio Midden & Noord: 26 oktober t/m 3 november 2024
- Regio Zuid: 19 t/m 27 oktober 2024

Lekker uitwaaien aan zee en strandwandelingen maken. Dat klinkt toch niet verkeerd? Bij Strandplevier Suites bevindt u zich op slechts 500 meter van het strand, de zee en de duinen. Bij ons kunt u overnachten op Texel in een luxe hotel suite geschikt voor 2 personen en voorzien van alle gemakken. Uw hond is ook meer dan welkom. Samen genieten jullie van de veelzijdige natuur op het eiland. Sluit uw dag af met de wellnessfaciliteiten in het hotel. Dit alles maakt uw vakantie in de herfst op Texel helemaal compleet. 

 

Wat is er op Texel te doen in de herfstvakantie?

Ontdek Texel in de herfst en geniet van de rust op het eiland. Ook in de herfst is er op Texel genoeg te doen voor een fijne vakantie. Maak een prachtige wandeling door de bossen waar de bomen verkleurd zijn en de paddenstoelen uit de grond schieten. Breng een bezoek aan een van de dorpen op het eiland en neem een kijkje in de leuke winkeltjes. Neem ook plaats in een van de restaurants op Texel en geniet van een heerlijk maaltijd. 

Liever buiten de herfstvakantie op vakantie? Bezoek Texel ook eens in een weekend of midweek in oktober of november. Ontdek Texel in de herfst!

Boek een suite op Texel in de herfst

Verblijf tijdens uw vakantie in een van onze gezellige suites. De suites zijn voorzien van diverse comfortabele en luxe gemakken zoals; gratis wifi toegang per suite, een flatscreen televisie en heerlijke boxspringbedden.
 

Wat is er in de herfst te doen op Texel?

Er is genoeg te doen tijdens de herfst op Texel! Ga heerlijk uitwaaien op het strand, geniet in een van de restaurants en maak een mooie fietstocht door de natuur.

Is De Koog een goede plek om te overnachten op Texel in de herfstvakantie?

De Koog is een centrale plek op Texel en daarom zeer geschikt om te overnachten. U bent dicht bij het strand, het bos en het centrum van De Koog.

Is het lekker weer op Texel in de herfst?

Op Texel kan het weer wisselvallig zijn, maar ook in de herfst heeft u kans op mooie zonnige dagen om van het eiland te genieten.