Strandplevier Suites Texel

Naar Texel met een elektrische auto

  • Comfortabele suites voor 2 personen
  • 5 laadpalen voor elektrische auto's
  • Nabij de zee, het strand en de duinen

Naar Texel met een elektrische auto

Heeft u zin in een heerlijke autovakantie in eigen land? Maar moet uw elektrische auto wel opgeladen kunnen worden op bestemming? Dan zit u bij Strandplevier Suites op Texel goed. In de overdekte parkeergarage zijn 5 laadpalen aanwezig. De parkeergarage is enkel toegankelijk voor gasten van Strandplevier. U kunt uw auto hier met een gerust hart parkeren.

Als u rijdt met een elektrische auto is het fijn om goed voorbereid op vakantie te gaan. Door de aanwezigheid van laadpalen bij uw verblijf weet u zeker dat u zonder problemen weer terug naar huis kunt rijden.

Vind uw suite:

Ontdek de bezienswaardigheden op Texel

Of u er nu op uit gaat met de auto of liever gaat wandelen of fietsen, op Texel is voldoende te doen om u voor een lange tijd te vermaken. Strandplevier Suites ligt in de badplaats De Koog. U staat binnen een paar minuten met uw tenen in het zand. Ga heerlijk zonnen in de zomer of maak een wandeling over het strand in de herfst. Trek er ook eens op uit om de mooie natuur van Texel te verkennen. Van bossen tot uitgestrekte heides, deze prachtige gebieden vindt u nergens ander in Nederland.  

In het dorp De Koog vindt u vele leuke winkels en gezellige terrassen. Verder kunt u een bezoek brengen aan de beroemde vuurtoren, echt Texels bier proeven bij de bierbrouwerij, een huifkartocht maken over het strand, of de zeehondjes begroeten in Ecomare. Op Texel is er in ieder seizoen en voor iedere leeftijd wat te beleven.

 

Verblijf bij Strandplevier Suites en maak gebruik van de laadpalen

Rij met uw elektrische auto vanuit huis naar Strandplevier Suites. Uw auto mag mee op de boot naar het eiland. Bij Strandplevier Suites kunt u uw auto aan 1 van de 5 laadpalen hangen en daarna ultiem genieten van uw vakantie. 

Kies voor een comfortabele suite voor uw verblijf op Texel. De suites zijn voorzien van diverse gemakken zoals; gratis wifi toegang per suite, een flatscreen televisie, heerlijke boxspringbedden, een open pantry met vaatwasser, koelkast en vriesvak en een aparte badkamer. 

Boek hier uw verblijf bij Strandplevier Suites en kom met uw elektrische auto naar Texel!