Strandplevier Suites Texel
Vakantie Texel De Koog

Vakantie Texel De Koog

  • Luxe suites voor 2 personen
  • Aan de rand van De Koog
  • Op loopafstand van het strand

Vakantie op Texel in De Koog

De Koog is het centrale punt op Texel waar u heerlijk vakantie viert. Vakantie op Texel in De Koog betekent genieten van veel voordelen. Bij Strandplevier Suites verblijft u namelijk aan de rand van dit gezellige dorp. Zo loopt u eenvoudig even het dorp in voor wat boodschappen, een terrasje of om te shoppen. Vanaf ons hotel in de Koog kunt u bovendien ook lopend, ongeveer een kwartier wandelen, het strand bereiken. Tijdens een vakantie in De Koog op Texel verblijft u in een suite die van alle gemakken is voorzien. Na een lange dag op het strand is dat precies wat u nodig heeft. Of u nu een weekendje komt uitwaaien, een midweek blijft of zelfs langer, bij Strandplevier Suites zit u op de juiste plek. Viert u ook het liefst vakantie op Texel in De Koog?

Verblijven op Texel in De Koog

Wij bieden verschillende ruime en comfortabele suites met bijpassende namen: de Juttersuite, Eilandsuite, Duynsuite, Strandsuite en Texelsuite. U boekt een van onze suites voor een vakantie op Texel in De Koog voor 2 personen. Wilt u op vakantie naar Texel met uw hond? In enkele van onze suites zijn honden van harte welkom, want ook uw hond vindt het fantastisch op Texel. Tijdens uw vakantie in De Koog op Texel slaapt u op heerlijke boxspringbedden, beschikt u over een klein balkon of terras, een open pantry en een moderne badkamer. Bovendien kunt u gebruik maken van onze luxe faciliteiten zoals de wellnessruimte, de rooftop lounge inclusief schitterend uitzicht en het ontbijtbuffet. Stap op de boot voor een vakantie op Texel in De Koog!

Uw vakantie op Texel in De Koog:

🏨 Suites voor 2 personen

🐕 Honden zijn welkom

🏖️ Vlak bij het strand, de zee en de duinen

🌅 Rooftop lounge met panoramisch uitzicht

🚲 Fietsen over het eiland, gratis fietsenstalling in ons complex

Texel: een geliefd eiland

Texel, u bent er zo, want de boot doet er maar 20 minuten over. Niet gek dus dat veel vakantiegangers jaarlijks kiezen voor een vakantie op dit waddeneiland. Fiets of wandel door Nationaal Park de Duinen van Texel en stop onderweg bijvoorbeeld bij Ecomare of een van de vele strandpaviljoens. Gaat u 's avonds een hapje eten aan het strand? Zorg dan dat u de zonsondergang meepakt, deze gaat prachtig onder in de zee. Een romantisch momentje tijdens uw vakantie op Texel in De Koog. Vanuit De Koog fietst u, langs natuurgebieden De Muy en De Slufter, richting De Cocksdorp, het meest noordelijke dorpje op het eiland. Hier kunt u de vuurtoren beklimmen, de boot pakken naar Vlieland of genieten van het fijne brede zandstrand hier. Verlangd u ook zo naar een vakantie in De Koog op Texel?

Weekend weg op Texel
Ontdek Texel in september | Strandplevier Suites

Last minute naar Texel
Last minute vakantie naar Texel! | Strandplevier Suites