1. Direct op het strand
  2. Genieten van zonsondergang
  3. Wellnessfaciliteiten

Kom nazomeren op Texel

Geniet van rust en ruimte tijdens de nazomer op Texel. De zomertoeristen zijn vertrokken, maar het weer is nog heerlijk mild in september en oktober. Perfect voor een dagje strand, een mooie fietstocht of een drankje op een terras. Ontdek de schoonheid van Texel tijdens de nazomer en kom even helemaal tot rust. 

Wat is er in de nazomer te doen op Texel?

In de nazomer kan het op Texel ook nog heerlijk weer zijn. Geniet van het zonnetje op het strand door een mooie wandeling te maken of door op een warme dag plaats te nemen op een strandstoel met een goed boek. Kom ook een keer in de avond naar het strand om de prachtige zonsondergang te zien. In de nazomer zijn deze extra mooi!

Wandelen en fietsen is een fantastische activiteit op Texel. Ontdek de mooie natuurgebieden op het eiland zoals Nationaal Park Duinen of het Dennenbos. Neem zelf een picknick mee of stop onderweg bij een restaurant voor een welverdiende pauze. 

Strandplevier Suites bevindt zich in het dorp De Koog. Hier hangt ook in de nazomer een echte vakantiesfeer. Struin langs de leuke winkeltjes op zoek naar een souvenir of neem plaats op een gezellig terras voor een drankje in de zon. 

Verschillende activiteiten op Texel zijn open in de nazomer. Bezoek zeehondenopvangcentrum Ecomare en wandel in alle rust rond tussen de zeehonden en bruinvissen. Leer meer over het leven in de Noordzee en de Waddenzee. Ga ook langs bij de beroemde vuurtoren en geniet van het uitzicht vanaf de top. 

Boek een suite op Texel in de nazomer

Verblijf tijdens de nazomer in een van onze mooie suites in badplaats De Koog. De suite is voorzien van een heerlijk boxspringbed, een pantry met vaatwasser en koelkast, een badkamer, wifi en televisie. 

Al onze faciliteiten zijn in de nazomer te gebruiken. Zo kunt u na een dagje Texel verkennen genieten van de wellnessruimte met sauna en zonnebank of op de rooftop lounge genieten van het uitzicht. 

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen(5)