Strandplevier Suites Texel
Strandplevier Suites Texel

Seniorenvakantie op Texel

  • Midden in de natuur
  • 500 meter van het strand
  • Dicht bij de duinen

Seniorenvakantie op Texel

Kom geniet op het mooie waddeneiland Texel. Perfect voor een ontspannen seniorenvakantie! Bezoek het gezellige centrum van De Koog of breng de dag door op het strand, vanaf Strandplevier Suites hoeft u nooit ver te lopen. Wanneer u Texel buiten het vakantieseizoen bezoekt, verandert Texel in een eiland vol ontspanning en rust. Verken het eiland tijdens een fiets- of wandeltocht en dompel u onder in het idyllische eilandleven.

 

Vakantie voor senioren in Nederland

Het is niet voor niets dat veel kuuroorden aan de Noordzee liggen. Het gure klimaat is goed voor de longen en de heerlijk zoute lucht maakt het ademhalen gemakkelijk. Kies voor een seniorenvakantie in Nederland en geniet. Schone, lange zandstranden, kleine dorpjes en veel natuur wachten op u.

Suites voor senioren: een comfortabele vakantie

Onze suites zijn perfect ingericht voor een geslaagde vakantie voor senioren. De comfortabele boxspringbedden maken het opstaan gemakkelijk, en u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie op het balkon of terras. En wat te denken van de locatie! Onze suites liggen dichtbij het strand. Strand Paviljoen Paal 20 ligt op slechts 900 meter afstand en Beachclub Texel is ook binnen handbereik. U vindt de geweldige restaurants en winkelstraten van De Koog op slechts 200 meter afstand. Wat een luxe!

Activiteiten voor senioren op Texel

Op de waddeleilanden vindt u activiteiten voor alle leeftijden. Met name op Texel zijn er genoeg activiteiten die uitermate geschikt zijn voor senioren.

  • De Jan Plezier

De huifkar "De Jan Plezier" neemt u mee door de prachtige natuur van het eiland en laat u plaatsen zien die u normaal niet zou hebben ontdekt. Deze excursie is ook een goed idee voor rolstoelgebruikers. Er is een oprijplaat en een bevestiging voor de rolstoel.

  • Boottocht

Wilt u mee garnalen vangen en zeehonden spotten? Boek dan een ritje met de TX10, Emmie genaamd, en TX44! Deze twee schepen zijn ook goed geschikt voor rolstoelgebruikers.

  • Kaasboerderij Wezenspyk

Bezoek Käsehof Wezenspyk en zie hoe Echte Texelse Boerderij- en Schapenkaas wordt gemaakt. Kaasboer Anton Witte maakt al sinds 1981 echte Texelse kaas. De melk is afkomstig van koeien en schapen die op Texel grazen.

  • Texelse Chocolaterie

De Texelse Chocolaterie geeft elke dinsdagmiddag om 14.00 en 16.00 uur workshops. Hier leert u alles over chocolade en hoe vullingen worden gemaakt. Je maakt uw eigen chocoladesnoepjes en er is natuurlijk genoeg te proeven.

Rust en ontspanning tijdens een seniorenvakantie

Het is niet voor niets dat ze zeggen dat alles anders is op een eiland. De lucht, de sfeer, de winkels, het eten, het strand, alles is kleiner, gezelliger en gewoonweg perfect voor een ontspannen vakantie zonder stress. Wie buiten het vakantieseizoen op Texel vakantie viert, zal het anders zo levendige eiland nauwelijks herkennen. Rust en ontspanning staan hier bovenaan de lijst, de basis voor een geslaagde vakantie voor senioren!

Wellness op een vakantie voor ouderen

Als u echt wilt genieten, moet u ook onze wellnessruimte bezoeken. U heeft er gratis toegang toe tijdens uw verblijf. Kom tot rust in onze sauna en ga voorbruinen op onze zonnebank. Vooral na een lange strandwandeling doet een sauna bezoek wonderen voor de spieren. Bij de receptie kunt u toegang tot de wellnessruimte krijgen.

Boek hier uw seniorenvakantie naar Texel en geniet!