Strandplevier Suites Texel

Vakantie in augustus op Texel

  • Genieten op een van de waddeneilanden
  • Nabij de duinen, het strand en de zee
  • Appartementen voor 2 personen

Vakantie in augustus op Texel

Ontdek Texel tijdens een vakantie in augustus. Het goede weer in augustus op Texel nodigt zowel liefhebbers van een strandvakantie als actieve vakantiegangers uit voor tal van activiteiten en evenementen. Wadlopen, fietsen en zonnebaden staan ​​op het programma. Geniet van de frisse lucht, de kilometerslange stranden en de vele schapen in de wei. Boek nu uw suite nabij het centrum van De Koog en beleef een ontspannen vakantie in augustus!
 

 

Texel in augustus

In augustus is de zomer op Texel in volle gang. De temperatuur loopt overdag op tot gemiddeld 20 graden. Perfect weer om te zwemmen in de zee en te zonnebaden op het lange zandstrand. Verken Texel op de fiets en ontdek de vele bezienswaardigheden, zoals de vuurtoren, de pittoreske dorpjes en Ecomare. Een bijzondere ervaring is wadlopen over de zeebodem van de Waddenzee en zeehonden kijken.

Evenementen in augustus op Texel

Tijdens een vakantie op Texel in augustus is er geen tijd voor verveling. Bijna elke dag vinden er evenementen en markten voor jong en oud plaats. De volgende drie tips mag je in augustus niet missen:

HavenVIStijn

Maak kennis met het echte vissersleven tijdens de HavenVIStijn in Oudeschild. Elk jaar op de tweede zaterdag in augustus presenteren de vissers hun vistechnieken en de meest uiteenlopende vissoorten. Ook zijn er muziek, shows en diverse attracties voor kinderen.

Markt in De Koog

Koopjesjagers trekken elke dinsdag in augustus naar de Braderie in De Koog. De markt in het centrum van het oude dorp staat bekend om zijn vele kraampjes. Voor kinderen worden verschillende gratis attracties aangeboden.

Vliegeravond

Vliegeren bij zonsondergang? Elke dinsdagavond in augustus vindt op het strand van Paal 17 de vliegeravond plaats. U kunt uw eigen vlieger meenemen of gratis een vlieger huren bij Vliegerhuis Texel.

Strandplevier Suites: uw accommodatie op Texel

Strandplevier Suites is de perfecte accommodatie voor uw vakantie in augustus! U verblijft in comfortabele suites voor twee personen, op steenworp afstand van het strand en het centrum van De Koog. Begin de dag met een uitgebreid ontbijt aan ons ontbijtbuffet en sluit de avond af met een drankje op ons dakterras. U kunt uw auto gratis parkeren in de parkeergarage. Daar vindt u ook fietsenstallingen en oplaadpunten voor elektrische auto's. Bemachtig nu een van de mooiste suites van Texel en verheug u op een ontspannen vakantie in augustus.
 

Wat is er in augustus te doen op Texel?

Op Texel is het hele jaar door wat te beleven! Ontdek het eiland te voet of per fiets. Beklim de vuurtoren, ga karten of bezoek Ecomare.

Hoe is het weer op Texel in augustus?

Op Texel is het in augustus overdag gemiddeld 20 graden. Een goede temperatuur voor een bezoek aan het strand of een fietstocht!