1. Genieten op een van de waddeneilanden
  2. Nabij de duinen, het strand en de zee
  3. Appartementen voor max. 2 personen

Zomervakantie op Texel

Bent u op zoek naar een heerlijke plek voor uw zomervakantie? Texel is een bijzonder Nederlands eiland waar u uitstekend vakantie kan vieren. Waarom u Texel in de zomer gewoon eens móét bezoeken? Hier geniet u van een ontspannen sfeer, een heerlijk zeebriesje, eindeloze fietsroutes, gezellige strandpaviljoens en pittoreske dorpjes met leuke boetiekjes. Breng een dag door aan het strand, wandel door de Sluftervallei, klim naar het hoogste punt van de vuurtoren of ga kiten, karten of paardrijden. We hebben uw zomervakantie op Texel zo goed mogelijk proberen te beschrijven, maar het échte gevoel kunt u alleen zelf ervaren. Dus wacht niet langer en beleef op Texel een fijne zomervakantie

 

Huisje op Texel in de zomervakantie

Op Texel de zomervakantie doorbrengen is erg populair, wij adviseren dan ook tijdig uw huisje op Texel in de zomervakantie te boeken. Bij Strandplevier Suites kunt u verblijven in een comfortabele suite voor 2 personen. Uw suite is ruim ingericht en beschikt over moderne gemakken. Uiteraard wilt u in de zomer zoveel mogelijk buiten zijn en van het eiland genieten en niet in uw suite. Maar het is fijn te weten dat u na een heerlijke dag nog even kunt nagenieten op het balkon of terras en dat u slaapt in comfortabele boxspringbedden. De volgende ochtend kunt u een ontbijtje bereiden in uw suite, maar u kunt ook aanschuiven in de ontbijtruimte voor een uitgebreid en vers ontbijt met ingrediënten van het eiland. Een vakantiehuisje op Texel in de zomer is ideaal voor een vakantie op dit prachtige eiland. 

 

Over Strandplevier Suites

🏖️ Op 500m. van de duinen, het strand en de zee

🛌 Appartementen voor 2 personen

🧖 Wellnessfaciliteiten; sauna en zonnebank

📍 Gelegen in badplaats De Koog

🐾 Ook uw huisdier is welkom

🐚 Nabij Nationaal Park Duinen van Texel

5 tips voor uw zomervakantie op Texel

We hebben bijna te veel tips voor uw zomervakantie op Texel. Maar hierbij onze top 5.

  1. Bezoek het Nationaal Park Duinen van Texel en loop hier naar de hoogste duin van Texel. Het uitzicht is werkelijk fantastisch, ga gerust even zitten en neem deze helemaal in u op.
  2. Bezoek ‘s avonds een gezellig strandpaviljoen en kijk met uw gezelschap naar de langzaam ondergaande zon. Onze favoriet? Strandpaviljoen Paal 21!
  3. De ultieme zomeractiviteit aan zee; neem een surfles bij de lokale surfschool. Het is nog aardig lastig de golven te bedwingen op een surfboard, maar wel de ideale activiteit op het eiland onder zonnige omstandigheden
  4. Wilt u het hele eiland in een oogopslag zien? Waag u dan aan een bijzondere parachutesprong. U kunt hiervoor terecht bij het paracentrum. 
  5. Het icoon van Texel is natuurlijk de rode vuurtoren. Tijdens een beklimming van deze toren komt u meer te weten over de geschiedenis en op het hoogste punt kunt u uiteraard goed uitkijken over de Noordzee. 

Met wie spendeert u de zomervakantie op Texel? Het zal u zeker niet teleurstellen!

Is De Koog een leuke plek om te overnachten op Texel?

De Koog is een centrale plek op Texel en daarom zeer geschikt om te overnachten. U bent dicht bij het strand, het bos en het centrum van De Koog.

Wat is er in de zomervakantie te doen op Texel?

Er is genoeg te doen tijdens de zomervakantie op Texel! Verken het eiland te voet of op de fiets en geniet van de nabijheid van het strand en de leuke dorpjes.
 
Boek uw zomervakantie op Texel