Strandplevier Suites Texel

Vakantie in juli op Texel

  • Genieten op een van de waddeneilanden
  • Nabij de duinen, het strand en de zee
  • Appartementen voor 2 personen

Vakantie in juli op Texel

Geniet volop van de zomer tijdens een vakantie op Texel in juli. Het weer op Texel in juli is perfect om het Waddeneiland te ontdekken. Zwemmen in de zee, fietsen langs de duinen, wadlopen en vele andere activiteiten en evenementen wachten op avontuurlijke en rustzoekende vakantiegangers. De suites van Strandplevier Suites dichtbij het centrum van De Koog zijn de perfecte uitvalsbasis. Ontdek nu ons ruime aanbod comfortabele accommodaties voor uw vakantie in juli op Texel!

 

Texel in juli

In de zomer is er veel te doen op Texel. Juli is de zonnigste maand op het eiland met temperaturen van gemiddeld 20 graden. Geniet van een groot aanbod aan recreatieve activiteiten. Ontdek Texel op de fiets en fiets langs duinen, bossen en stranden naar de vuurtoren in het noorden, het bekende symbool van het eiland. Zwem in de zee en ontspan op het fijne zandstrand. Op de terrassen van de vele strandpaviljoens kunt u tussendoor genieten van een koel drankje en heerlijk eten. Ook wadlopen mag niet ontbreken tijdens uw vakantie in juli. Wandel met een ervaren gids over de zeebodem bij eb en ontdek het wad van dichtbij.

Evenementen in juli op Texel

In de zomer zijn er bijna dagelijks diverse evenementen en markten op Texel. We hebben drie tips voor uw vakantie in juli:

Festival SunBeats
Op blote voeten dansen in het zand: strandpaviljoen Paal 17 organiseert jaarlijks SunBeats, het dansevenement van Texel. Op het 30 kilometer lange zandstrand is er niet alleen heerlijk eten en een fantastisch uitzicht op de zee, maar ook goede muziek en een grandioze lichtshow.

Markt in De Koog
Deze markt is niet alleen voor de echte koopjesjaagers: Braderie De Koog staat bij jong en oud bekend om zijn vele kramen. De markt vindt elke dinsdag in juli plaats in het centrum van De Koog. Verschillende gratis attracties zijn leuk voor kinderen.

Vliegeravond Texel
Geniet tijdens de vliegeravond van de zonsondergang op het strand en laat uw vlieger de lucht in vliegen. Elke dinsdagavond in juli gaan talloze kleurrijke vliegers de lucht in op het strand van Paal 17. Heeft u geen eigen vlieger bij u? Dan kunt u er een gratis lenen bij het Texel Vliegerhuis.

Uw accommodatie op Texel: Strandplevier Suites

Wilt u in juli op vakantie op Texel en bent u op zoek naar een leuke accommodatie? Onze comfortabele suites zijn slechts enkele minuten verwijderd van het centrum van De Koog en het kilometerslange zandstrand. Parkeer uw auto of fiets gratis op de parkeerplaats van ons hotel. Er zijn vijf oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto's. Laat u 's ochtends verwennen met ons ontbijtbuffet en proost 's avonds op een geslaagde vakantie in juli op het dakterras. Mocht het slecht weer zijn, dan wacht onze wellnessruimte met sauna en zonnebank op u.
 

Wat is er te doen op Texel in juli?

Op Texel is het hele jaar door - ook in juli - iets te beleven! Ontdek het eiland te voet of per fiets. Beklim de vuurtoren, ga karten of bezoek de zeehondjes in Ecomare.

Hoe is het weer op Texel in juli?

Op Texel is het in juli overdag gemiddeld 20 graden. Een goede temperatuur voor een bezoek aan het strand of een fietstocht!