Strandplevier Suites Texel

Vroegboeken

  • Suites voor 2 tot 4 personen
  • Gelegen in De Koog
  • Nabij het strand, het bos en de duinen

In 2024 naar Texel 

Wilt u in de lente en zomer van 2024 heerlijk genieten van Texel? Verblijf in een mooie suite van Strandplevier, centraal gelegen in het centrum van De Koog. Hier heeft u alles in de buurt: strand, bos, duinen, winkels en terrasjes. 

Texel is de perfecte plek om van de warme dagen van het jaar te genieten. Van het uitgestrekte strand tot de gezellige dorpjes, Texel heeft het allemaal. Het is zelfs zo dat op Texel de zon gemiddeld meer schijnt dan in de rest van Nederland. Een mooie bestemming dus voor het voorjaar en de zomervakantie.

 
 

Geniet volgend jaar van een verblijf op Texel

Geniet deze lente en zomer van de zon op Texel. Als de eerste zonnestralen weer doorbreken is het goed vertoeven op het Waddeneiland. Maak een wandeling over het strand of pak de fiets en verken het duingebied. 

Ook de dieren komen weer tevoorschijn vanaf het voorjaar. Bezoek natuurgebied de Geul om echt even terug naar de natuur te gaan of maak een fietstocht langs de weilanden vol met duizenden schapen. Voor het lammetjes kijken is zelfs een speciale fietsroute de ‘Lammetjesfietsroute’ in het voorjaar. 

Boek hier uw verblijf bij Strandplevier

De suites zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft elke suite boxspringbedden, een open pantry met vaatwasser, koelkast en vriesvak en een aparte badkamer. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van onze wellnessfaciliteiten; de sauna en zonnebank.